Tapahtunutta 2015

10.12.2015 PoTS ekskursio: Ruosniemen panimo

 

Porin Teknillinen Seura järjesti ekskursion Ruosniemen Panimoon. Isäntänä toimii DI Antti Karpale. Paikalla oli 21 innokasta hyvä oluen ystävää. Kuvia vierailusta kohdassa “Kuvia tapahtumista”.

Ruosniemen Panimo on vuonna 2011 perustettu, käsintehtyyn laatuolueen keskittyvä pienpanimo.

Ruosniemen Panimo perustettiin viiden oluesta pitävän teekkarin halusta saada päivätöiden ja Excelin pyörittelyn vastapainoksi harrastus, jossa saa pyöritellä Exceliä. Ja juoda olutta.

Lisätietoja löytyy panimon nettisivuilta.

 

18.11.2015 PoTS ekskursio: Karhukorttelin työmaa

Porin Teknillinen Seura järjesti ekskursion puretun Porin Oluttehtaan tontille Karhukorttelliin keskiviikkona 18.11.2015 klo 18. Isäntänä toimi MVR-Yhtymä Oy.

Kortteliin rakennetaan hyvin moderneja kerrostaloasuntoja, joihin tulee mm. kaukojäähdytys ja lattialämmitys. Lyhyen työmaakierroksen jälkeen siirrymme Oluttehtaan vanhaan  puukortteliin kuulemaan isäntien tarkempaa esittelyä projektista. Luvassa on myös kahvitarjoilua. Vierailun arvioitu kesto on noin 1,0-1,5 tuntia. Lisätietoja projektista löytyy osoitteesta www.mvr-yhtyma.fi.

 

PoTS ekskursio: Ficolo Oy

Ficolo on Suomen ensimmäinen colocation-palveluja tarjoava konesaliyritys. Ficolon konesali sijaitsee Ulvilassa puolustusvoimien käyttöön louhitussa 8 500 neliön kallioluolastossa. Lisätietoja yhtiöstä http://www.ficolo.com/

 

Ficolo-vierailu

 

16.4.2015: Pots ekskursio: Valmet Automotive Oy

Porin teknillisen seuran jäsenet pääsivät mukaan Porin seudun ekonomien järjestämälle yritysvierailulle Valmet Automotiven autotehtaalle ja Uudenkaupungin automuseoon. Mukana olivat myös Rauman seudun ekonomit. Retki oli erittäin onnistunut ja mielenkiintoinen!

 

Kuvia vierailukohteista: http://1drv.ms/1IjFsdZ

 

8.4.2015: PoTS ekskursio: Sampo-Rosenlew Oy

 

Sampo Rosenlew Oy on maatalouskoneita valmistava perheyritys, jonka kotipaikka sijaitsee Porissa. Yhtiö suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia leikkuupuimureita ja metsäkoneita. Lisätietoja yhtiöstä: http://www.sampo-rosenlew.fi

 

Sampo-Rosenlew vierailu

 

17.3.2015: Porin teknillisen seuran vuosikokous klo 18.00

Seuran vuosikokous pidettiin tiistaina 17 maaliskuuta 2015 Porin Suomalaisella Klubilla klo 18.00 alkaen.

 

Tilaisuudessa esitelmöi Porin seudun kehityksestä ja tulevaisuudesta tekninen apulaiskaupunginjohtaja Kari Hannus.

 

 

25.2.2015: PoTS ekskursio: Heikki Laiho Oy (HELA)

Keskiviikkona 25.2.2015 klo 17.30

 

Heikki Laiho Oy on johtavia vesijohtovarusteiden valmistajia Pohjoismaissa. Vuonna 1967 perustettu perheyritys sijaitsee Noormarkussa Porin kaupungin kupeessa.Tuotteiden pääraaka-aine on sinkinkadonkestävä messinki. Tuotanto on pitkälle automatisoitu ja esim. koneistamossa työskentelee suuri määrä teollisuusrobotteja. Lisätietoja Heikki Laiho Oy:n kotisivuilla.

 

7.1.2015: Satakunnan Keskussairaalan E-rakennuksen (naisten- ja lastentalo) työmaa

 

PoTS ekskursio: Satakunnan Keskussairaalan E-rakennuksen (naisten- ja lastentalo) työmaa

Keskiviikkona 7.1.2015 klo 17.30.

Scroll to Top