PoTS Vuosikokous 2021

Porin Teknillisen Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 4.3.2021 klo 17.00. Vuosikokous järjestetään koronarajoitusten vuoksi poikkeuksellisesti Microsoft Teams etäkokouksena.

Käsittelemme vuosikokouksessa seuran sääntöjen 7 § mukaiset asiat. Lisäksi käsitellään johtokunnan esitykset sääntömuutoksiksi, 1. käsittely. Sääntömuutosesitysten pääasiallinen sisältö: sääntöjen ajanmukaistaminen mm. tutkintonimikkeiden osalta sekä esitykset, joilla mahdollistetaan opiskelijoiden ja nuorten aktivoiminen seuran jäseniksi.

Vuosikokousesitelmä – Jussi Bergman: Tekoälyä pähkinänkuoressa – vaikutukset työn tekemiseen nyt ja tulevaisuudessa. Jussi Bergman on kokenut teknologiayrittäjä, muusikko ja käytännön tekoälyn ja data-analytiikan osaaja. Jussi on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa SAMK kansainvälistä AI-koulutusohjelmaa ja SAMK-startup-rahastoa. Jussi työskentelee tekoälyn tutkimusryhmissä ja asiantuntemusta vaativissa projekteissa sekä kiihdyttää alueen nuoria teknologia-startuppeja.

Vuosikokous toteutetaan Teams-sovellusta käyttäen. Erillistä maksullista ohjelmaa tai sovellusta ei tarvita. Teams-sovellusta voi käyttää tietokoneelta, tabletilta tai puhelimesta. Äänentoistoa varten tulee olla kaiutin tai kuulokkeet. Ilmoittautujat saavat tarkempia ohjeita tapahtumaan liittymiseen.

Ilmoittaudu vastaamalla saamaasi sähköpostiin viimeistään tiistaina 2.3.2021. Saat ennen vuosikokousta sähköpostiisi Teams-linkin tapahtumaan.

Toivotaan laajaa ja aktiivista osallistumista paitsi itse vuosikokouksen, mutta myös ajankohtaisen esitelmän ja sääntömuutosesityksen vuoksi.

TERVETULOA!
PoTS Johtokunta

Scroll to Top