PoTS virtuaalivierailu – Cimcorp, torstaina 8.4.2021 klo 17:00

PoTS virtuaalivierailu – Cimcorp, torstaina 8.4.2021 klo 17:00

Porin Teknillisen Seuran vuosi 2021 jatkuu virtuaalivierailulla Cimcorpille. Vierailun isäntänä toimii Jari Jylli, Vice President, Corporate Operations and Technology.

Cimcorp on rengasteollisuuden automaatiojärjestelmien johtavia toimittajia koko maailmassa, jolla on myös vahva asema elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan jakelun keräilyjärjestelmien sekä postinjakelun automaation toimittajana. Pääkonttori on Ulvilassa ja muut toimipisteet Kanadassa, Yhdysvalloissa, Intiassa ja Espanjassa sekä kotimaassa huoltoa tarjoavat toimipisteet Helsingissä, Lahdessa ja Jyväskylässä.

Vierailu toteutetaan Teams-sovellusta käyttäen. Erillistä maksullista ohjelmaa tai sovellusta ei tarvita ja ilmoittautujat saavat tarkempia ohjeita tapahtumaan liittymiseen. Äänentoistoa varten tulee olla kaiutin tai kuulokkeet. Nettiliittymän nopeus tulee olla sellainen, että videokuvaa voi vastaanottaa häiriöttä.

Ilmoittaudu vastaamalla jäsenistölle lähetettyyn sähköpostiin viimeistään tiistaina 6.4.2021. Saat ennen vierailua sähköpostiisi Teams-linkin tapahtumaan.

Tervetuloa!

PoTS johtokunta


Porin Teknillinen Seura

Etusivu

Scroll to Top