Porin Teknillinen Seura
Kuvia tapahtumista
Ruosniemen panimo 10-12-2015
Rapujuhlat 29.8.2014
Porin teknillisen seuran ja Porin seudun ekonomien yhteiseen rapujuhlaan idyllisessä Hattulinnassa osallistui lopulta vajaa 20 henkeä. Illan ohjelmaan kuului ruoka, juoma, laulu ja tanssi, tunnelma oli iloinen, välillä jopa riehakas.

Yksi illan kohokohdista oli vuoden 2012 Kultaisen Harmonikan voittajan Henriikka Santamaan esiintyminen.

Kiitos Hattulinnan henkilökunnalle ja kaikille osallistujille todella onnistuneesta rapujuhlasta.

Seuran vuosikokouksessa Porin Suomalaisella Klubilla Suomen lämpöpumppuyhdistyksen toiminnanjohtaja Jussi Hirvonen puhui lämpöpumppualasta yleisesti ja Kari Kauppila Konsulttitoimisto Enersys Oy:stä kertoi rakenteilla olevan Puuvillan kauppakeskuksen maalämpöjärjestelmästä.

Porin Suomalaisella Klubilla Bolidenin vastaava työterveyslääkäri Markku Pavela piti esityksen aiheesta "Hyvä ja paha kolesteroli. Sekö meidän suonet tukkii, vai mikä?"

Vierailu Boliden Harjavalta Oy:n sulatolla

Porin Teknillinen Seura vieraili Boliden Harjavalta Oyn sulatolla 12.9.2011.

0 items total
Porin Teknillinen SeuraSeuran historiaAjankohtaistaJohtokuntaKuvia tapahtumistaJäsenyysLinkitPalaute